Feestelijk moment (vlnr) Jacqueline ten Klei, Sander Sondaal (Ricoh Europe), Gert-Jan ten Klei en Paul Leijen (Ricoh Nederland) voor de Ricoh Pro VC60000 inkjet productie printer

Direct Mail
We hebben meer dan 60 jaar ervaring met het produceren en sturen van Direct Mail  – met of zonder envelop – per post. Of het nu gaat om kleine oplages of bulkmail. Volledig in full color. Gepersonaliseerd en geadresseerd. Als insert in een mailpack. Met of zonder bijlage(n) en/of gadgets. Wij regelen het allemaal voor je en we ontzorgen je volledig. Onze specialiteit is de selfmailer. Die is direct herkenbaar op de deurmat en laat altijd een onvergetelijke indruk achter.

Transactiemail
Bij transactiemail gaat het vaak om post met een persoonlijke of vertrouwelijke boodschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facturen, loonstroken, aanmaningen, incasso’s, jaarverslagen, polisbladen. Het is van vitaal belang dat deze informatie altijd bij de juiste persoon terecht komt. Onze processen zijn zo ingericht dat wij altijd 100% kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid leveren. Gegarandeerd!

Read & Print
Een mailpack bevat vaak meerdere variabele items en unieke kenmerken. Niet alleen de naam van de ontvanger, maar ook  waardecoupons, persoonlijke codes of vouchers. Wij zorgen er voor dat alles klopt en de ontvanger gegarandeerd de juiste inhoud ontvangt. Onze camerasystemen lezen 2D-codes en controleren het verwerkingsproces. Tijdens dit proces kunnen wij ook extra gegevens printen.

Data
We verwerken adres- en persoonsgegevens in complexe en eenvoudige Direct mail opdrachten. Niet voor niets zijn we ISO 27001 gecertificeerd en kunnen onze opdrachtgevers er op rekenen dat we vertrouwelijk met de gegevens van hun klanten / doelgroep omgaan. Dat een Direct Mail niet zomaar tot stand komt is voor ons vanzelfsprekend. Soms zijn we twee of drie dagen bezig om de bestanden, content, afbeeldingen en het hele proeven traject van ontwerp tot goedkeuring met onze klanten samen te doorlopen. Cruciaal voor een succesvolle Direct Mail campagne.

Handmatige verwerking
Niet alle mailpacks kunnen machinaal verwerkt worden. We hebben voldoende vaardige handen om verschillende items aan de Direct Mail toe te voegen. Ook beschikken wij opslagcapaciteit om zendingen, als alles compleet is, samen te kunnen stellen. Onze werkprocessen zijn efficiënt ingericht om de mailpacks handmatig, goed en snel van de juiste inhoud te voorzien.

Full Color inkjetprinting
Bij Creative DM Factory zijn wij helemaal klaar voor de volgende stap in Direct Mail. Wij beschikken over een ultramoderne kleurenprinter, het topmodel van Ricoh. Hiermee kunnen wij je veel meer mogelijkheden bieden om je Direct Mail campagnes efficiënter te produceren en te personaliseren. De Full Color inkjetkwaliteit doet niet onder voor offsetdrukwerk.

Wij produceren volgens het white paper factory principe. Dat houdt in dat wij vanaf blanco papier in Full Color printen. Omdat er amper papierverspilling is, is dat beter voor het milieu en kostenefficiënter.

Wat onze Full Color inkjetprinter allemaal kan?

  1. 4-Kleurendruk: CMYK in nieuwste generatie inkjettechnologie
  2. Resolutie: 1200 x 1200 dpi, de hoogste afdrukkwaliteit in zijn klasse
  3. Maximaal printformaat: 52 cm x 137 cm
  4. Papier: houtvrij en silk offset, van 40 tot 300 grams

Digital Marketing
Wij verzorgen – naast fysieke Direct Mail – ook e-mail marketingcampagnes met hyperlinks en/of QR-codes naar landingspagina’s en/of WhatsApp-berichten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze expertise op het gebied van het verwerken van adressenbestanden kunnen wij ook uw Digital Marketing campagnes volledig verzorgen. Het is voor ons een kleine stap om e-mailadressen en/of 06-nummers in deze bestanden toe te voegen en meerdere kanalen in te zetten in een Omnichannel Campagne.