We zijn trots op wat we samen met onze zakenvrienden hebben gecreëerd. Wij delen deze projecten en onze expertise heel graag met je, kom bij ons langs en we brainstormen samen over de creatieve én technische mogelijkheden voor jouw drukwerk.

Direct Mail Templates
We beschikken over een uitgebreide bibliotheek met kant-en-klare templates voor Direct Mail concepten. Stanstekeningen van onder andere luikjes mailingen, pop-up kaarten, schuifkaarten zijn snel, effectief en zonder kosten voor stansmessen in te zetten voor nieuwe ontwerpen van Direct Mail Campagnes.

Marketing Campagne
In Marketing Campagnes is Direct Mail, als onderdeel van de Customer Journey, vaak één van de kanalen die ingezet wordt. Daarbij is de juiste timing en de volgorde van het inzetten van de verschillende kanalen heel belangrijk. We beschikken in het kader van onderzoek naar ‘De kracht van de brievenbus’ en uit eigen ervaring met een aantal ‘best practises’ over veel kennis op dit gebied en daar helpen wij je graag mee bij het opzetten van je Marketing Campagne.

Grafisch / Technisch Ontwerp
In de ontwerpfase van Direct Mail Concepten zijn de creatieve, grafische vormgeving en de technische haalbaarheid van belang voor een geslaagde productie. Creative DM Factory adviseert je hier graag bij, op zowel creatief, grafisch en technisch gebied. De huisstijl van de klant is hierbij altijd het uitgangspunt.

Personalisatie
De kern van Direct Mail is het juiste adres. Maar het gaat ook om hóe de ontvanger wordt aangeschreven. Personaliseren gaat niet alleen nog om tekst, de rol van beeld wordt groter. Met onze nieuwste Full Color inkjet printfaciliteiten maken wij Direct Mail nóg persoonlijker en herkenbaarder. Zo kunnen we per doelgroep, of zelfs per geadresseerde, afbeeldingen aanpassen voor een hogere herkenbaarheid en betere conversie.

Omnichannel Communicatie / Digital Marketing
Klanten bepalen in toenemende mate zelf hoe zij willen worden aangeschreven. Daarvoor is Omnichannel Communicatie ideaal. Wij weten hoe belangrijk het is om de inhoud van de campagne aan te passen aan het kanaal, zonder daarbij afbreuk te doen aan de boodschap. In Omnichannel Communicatie ontwikkelen we succesvolle campagnes voor iedere toepassing.