Over Creative DM Factory

Creative DM Factory is een dynamisch bedrijf dat meebeweegt met de markt. Het is een van origine direct marketing bedrijf met een team van 16 medewerkers. Jacqueline ten Klei heeft dit bedrijf in 2006 samen met haar vader Joop ten Klei opgericht en sinds vorig jaar januari is ook haar broer Gert-Jan ten Klei bij het bedrijf betrokken. Het is een echt familiebedrijf met een hechte sfeer zowel binnen in het bedrijf als in de relatie naar de klanten toe. In ons bedrijf vinden de werkzaamheden voor alle drie de labels plaats onder één dak. Nieuwsgierig geworden? We heten je van harte welkom om op bezoek te komen in ‘onze creatieve fabriek’.

 

MVO centraal

Bij Creative DM Factory staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dat geldt niet alleen voor onze commerciële activiteiten (Profit). Wij houden ook rekening met de effecten van ons werk op het milieu (Planet) en hebben oog voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (People).

 

Goede doelen

Een concrete invulling van ons MVO beleid is het ondersteunen van verschillende goede doelen. Die helpen wij met onze kennis en productiefaciliteiten, en vooral betrokkenheid, om meer inkomsten te genereren. Dat voelt goed en past helemaal in ons streven om de bewustwording en verantwoording voor een betere maatschappij zichtbaar en tastbaar te maken.